Welkomstcadeau: een bijzonder boek over West-Brabants zilver

Cadeau voor nieuwe Vrienden:

'ZIlver uit de Baronie van Breda'

Nieuwe donateurs (de Vriend(inn)en) ontvangen een bijzonder welkomstcadeau: het lijvige standaardwerk 'Zilver en zilversmeden uit de Baronie van Breda' (winkelprijs: 65 euro). Dit boek is geschreven door Jean-Pierre van Rijen en verscheen in 2000. Bovendien heeft u het gehele Jubileumjaar 2018 gratis toegang tot het museum!

Van Rijen is tevens één van auteurs van het boek 'Zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom', dat in aanloop naar de (inmiddels afgesloten) zilverexpositie van 2017 is uitgegeven. Beide boeken behoren eigenlijk samen op de boekenplank te staan, en bieden een breed overzicht van de zilverproductie in West-Brabant. Daarmee biedt deze actie een mooie kans!

Belangrijk! Geef op het online aanmeldformulier dat u gebruik maakt van de ze actie. U krijgt dan per e-mail bericht waar u het boek in Bergen op Zoom kunt afhalen.

Wie deelneemt aan deze actie verplicht zich tot een donateurschap van minimaal twee aanééngesloten kalenderjaren (minimumdonatie per kalenderjaar: 25 euro p.p of 50 euro per stel/echtpaar op één woonadres). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van de Stichting Vrienden van het Markiezenhof.

Klik hier om naar het online aanmeldformulier te gaan