Meld u nú aan als Vriend(in)

Nog geen Vriend of Vriendin van Het Markiezenhof? Meld u dan nu aan en ontvang een welkomstgeschenk!

 

Als Vriend(in) heeft u een streepje voor:

  • Gratis toegang tot het museum op vertoon van uw jaarkaart-Vriendenpas (uitgezonderd toeslagen op speciale tentoonstellingen en optredens).

  • Uitnodigingen voor de jaarlijkse Vriendenavond met lezingen en presentaties met aansluitend een gezellig drankje en hapje.

  • De speciale folders en gedrukte uitgaves, waaronder onze fullcolor uitgave 'De Blikopener' met nieuws, achtergronden en actualiteiten. 

 

Wat kost het?

  • Vanaf 25 euro per jaar voor een persoonlijk Vrienden-donateurschap. Uiteraard is het mogelijk om ook hogere donaties te doen! 

  • Let op! Per 2019 is er één basistarief: voor alle personen geldt dezelfde minimumbijdrage. Voor enkelingen blijft dat 25 euro per jaar en voor echtparen/samenwonenden wordt de jaarbijdrage minimaal 50 euro per stel (voorheen: 35 euro). Het gaat om vanaf-bijdragen: uiteraard zijn hogere donaties van harte welkom!

 

Let op! Alleen met uw Vriendenpas heeft u gratis toegang tot het museum. Vergeet deze niet mee te nemen bij uw museumbezoek!

 

Als u onderstaand formulier invult, nemen we zo spoedig als mogelijk contact met u op (telefonisch of per e-mail).

vriendenmarkiezenhof@gmail.com
Poastadres: Steenbergsestraat 6, 4611 TE Bergen op Zoom

Uw gegevens zijn verzonden! Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bevestigingsbericht.